Paul O’Grady
i ljubav prema psima

3. sezona

Britanski voditelj i komičar Paul O’Grady zaljubljen je u pse, pa je odlučio jedanaest tjedana provesti s osobljem i psima najstarijeg svjetskog skloništa za pse i mačke u Batterseau. U seriji će Paul pratiti pseće priče, od dolaska u sklonište do udomljavanja kod nove obitelji.

  • PEPI
  • SOLDIER
  • MAGGIE
  • DOMINO
Vodič kroz epizode

Paul O’Grady i ljubav prema psima

3. sezona

1. epizoda

Komičar se upoznaje s četiri mala mješanca labradora, pretilim mješancem terijera Jackom Russelom koji je zaljubljen u sir i s obitelji koja misli da je njihov izgubljeni kućni ljubimac možda završio u skloništu u Batterseau.

2. epizoda

Paul O’Grady upoznaje buldoga s protruzijom trećeg kapka koji se podvrgava korektivnoj operaciji. Pomaže i ženki shih-tzua da ojača noge brojnim šetnjama i fizikalnom terapijom.

3. epizoda

U ovoj epizodi komičar vodi tri štenca u lokalnu bolnicu kako bi razveselili bolesnu djecu. Osoblje skloništa pokušava bolesnom tibetskom terijeru spasiti vid.

4. epizoda

Paul upoznaje dva glasna kovrčava bišona koji su jedan drugome oštetili sluh neprekidnim lajanjem. Pomaže i Catherine sa šišanjem pudlice.

5. epizoda

O'Grady upoznaje Whister, nekoć rasplodnu kuju koja se zbog straha ne usuđuje izaći iz svoje psetarnice. Osoblje klinike, pak, oprašta se od osmogodišnje drske čivave koju nitko iz Batterseaa neće zaboraviti.

6. epizoda

Jednooka dobermanka Maggie osvojila je srce frizerke za pse Ali, a Paul pomaže s raspetljavanjem dlake uznemirene i zapostavljene njemačke ovčarke Lady.

7. epizoda

Petogodišnji štenac Domino ne prestaje gristi, pa ga Paul O'Grady smješta sa starijim i mudrijim Freddiejem. No njihovo druženje neće dugo trajati jer Freddie ubrzo pronalazi novi dom u Danskoj.

8. epizoda

Komičar nam donosi priču o Tulipu, deset tjedana starom štencu ostavljenom na groblju u blizini Batterseaeva skloništa Old Windsor.

9. epizoda

Paul O’Grady upoznaje dalmatinera Dukea. Zbog nevjerojatne sposobnosti otključavanja zaključanih vrata osoblje skloništa Brands Hatch dodijelilo mu je nadimak Houdini.

10. epizoda

Komičar u ovoj epizodi pomaže s dresurom slijepe kernske terijerke Teddy. Teddy mora naučiti osnovne naredbe da bi lakše pronašla novi dom.

11. epizoda

Boravak Paula O’Gradyja u Batterseau završava sa susretom s najružnijim psom u skloništu – shih tzuom Bailey. Američka buldogica Krystal, pak, ući će u svijet glamura kada dobije malu ulogu u seriji Coronation Street.